Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 15-01-2020 09:19:52

caicai2017
Membre
Date d'inscription: 22-02-2019
Messages: 278

gen in een wanhopige glijbaan voor e

De Nike Victory Swim Collection is gemaakt van warp-gebreide stof en is licht, ademend en sneldrogend. De UPF 40+ rating van top tot teen biedt extra voordelen voor atleten die bescherming tegen de zon Nike Air Max 95 Dámské zoeken.
Zowel het Nike Victory Full-Coverage badpak als de Nike Victory Swim tuniektop hebben een ingebouwde sportbeha met geperforeerde cups. Vergelijkbaar met de top, weerspiegelen de Nike Victory Swim Leggings een gestroomlijnd maar bescheiden silhouet dat snelheid en behendigheid mogelijk maakt zonder overmatig vasthouden. De Swim Hijab heeft een ge?ntegreerde gaaszak die het haar op zijn plaats houdt tijdens onderwaterbewegingen - tot grote verbazing Nike Air Max 2017 Dámské van elke atleet die Nike Victory Swim heeft getest. De ontwerpers van Victory Swim blijven inspiratie putten uit atleten zoals Emirati-kunstschaatser Zahra  Lari, de eerste in haar sport om de hijab in competitie aan te trekken. Buiten het ijs zwemt ze regelmatig voor aanvullende aerobe training en herstelsessies. Ze heeft onlangs beschreven hoe het aantrekken van de Nike Victory Swim-collectie haar het gevoel gaf dat ze klaar was om iets te bereiken, in en uit het water.
"Ik voel me hier superlicht en zelfverzekerd in", zegt Lari. "Het weegt je niet Nike Air Max 270 Dámské zwaar en het heeft me geholpen beter te zwemmen. Het is zo anders dan elk van de zwempakken die ik ooit heb gezien, en ik weet dat ik dit zelfverzekerd kan dragen. ”Het spel van Rafael Nadal wordt het best ge?llustreerd door zijn overwinning op Flushing Meadows in 2019. Op dramatische wijze gewonnen - een nauwe wedstrijd die Nike Air Max 1 Dámské binnen 4 uur en 49 minuten werd betwist en in een vijfde set werd afgesloten - vertoonde Nadal al zijn intens atletische wedstrijden. Keer op keer schoot hij zijn frame over de basislijn voordat hij terug naar het middenveld sprintte alsof hij door een onzichtbare kracht werd getrokken.
De manier waarop hij beweegt lijkt aangeboren, maar in werkelijkheid is Nadal altijd gericht op de nuances van zijn voetenwerk. Hij wil er met name voor zorgen dat hij geen Nike Internationalist Dámské tijd verliest bij het teruggaan naar het midden van het veld, of hij nu een service moet teruggeven of een rally wil spelen. Hiervoor moet hij effici?nt terug naar de voorvoet springen.
De NikeCourt Zoom Vapor Cage 4 richt zich op een specifiek ontwerp: hoe kan een tennisschoen meer energie teruggeven en een snellere overgang naar de volgende hit mogelijk maken? Het all-court tempo van hedendaags tennis laat geen ruimte voor www.malyzalesak.cz fouten bij het terugkeren naar positie. Zelfs als spelers worden gedwongen in een wanhopige glijbaan voor een terugkeer, een soepele overgang naar de voorvoet - en een snelle overgang daarbij - kan het verschil betekenen tussen een gewonnen of verloren punt, of het nu op klei, gras of een hard veld is. De Adidas Ultra Boost Dámské schoen bevat de beste kwaliteiten van twee NikeCourt-franchises: de duurzaamheid van de Cage-serie met de snelheid van de Vapor-lijn. In de Zoom Vapor Cage 4 worden deze dubbele eigenschappen gecombineerd in het midden van het bovendeel voor een hybride gespleten model, waarbij de mediale zijde van het bovendeel wordt omhuld met de noppenvormige gevormde tractie van de kooi om de schurende weerstand van de schoen tegen de rechtbank (de veters zijn hier verborgen en beschermen ze tegen uitblazen). De zijkant is aangevuld met een slank bovenwerk uitgerust met een TPU-rand voor een stijf aandrijfpunt bij contact met de grond.Nike Air Vapormax Dámské Nike Air Max 97 Dámské Onder de voet zorgt de voorvoet Zoom Air-eenheid voor responsiviteit wanneer spelers een serve verwachten en over de basislijn schakelen. De pasvorm is aangepast in een burrito-achtige bootie om insluiting te bieden.

Hors ligne

 

Pied de page des forums